Spread the love

Een handige condensdroger wordt in de meeste huizen, naast de wasmachine, als een noodzaak beschouwd. In sommige buurten is het niet toegestaan ​​om buiten waslijnen te drogen, grote artikelen zoals bedlakens drogen is bijna onmogelijk op de binnenste droogrekken en velen van ons zijn depressief voor de tijd en kunnen niet wachten tot kleding aan de lucht droog is. Maar krijg je de beste resultaten van je droger? In dit artikel gaan we kijken naar de mogelijkheden die je allemaal hebt, op de website van Witgoedland hebben we laatst op de  pagina https://witgoedland.net/wasmachine/ nog een van de betere machines aangeschaft.

Haal de beste kleding uit je droger

Lees de handleiding (als u de handleiding bent kwijtgeraakt, kunt u deze hier downloaden). Bijna iedereen denkt dat we een droogtrommel kunnen gebruiken – draai aan een knop en druk op een knop. Een beetje meer aandacht is nodig om een ​​droger effectief te gebruiken. Neem een ​​paar minuten de tijd om uit te zoeken wat uw droger kan doen en wat de verschillende verwarmingsniveaus en instellingen betekenen.

Varieer de temperatuur afhankelijk van de te drogen stoffen. Niet alles moet op HOT worden gedroogd. Het lijkt misschien de snelste en beste manier. Maar overdreven hoge warmte draagt ​​bij aan krimp en schade aan kleding als gevolg van overmatig drogen.

Nooit de droger overbelasten. Het wasgoed heeft ruimte nodig om te drogen en om rimpels te voorkomen.

Terwijl u kleding uit de wasmachine haalt, schudt u elk stuk om te ontrafelen. Als verschillende delen van het gewicht – zoals zware katoenen handdoeken en lichte pyjama’s – samen zijn gewassen, droog ze dan in afzonderlijke hoeveelheden.

Ze verminderen rimpels en de noodzaak om te strijken bij het verwijderen van kleding van alle soorten stoffen terwijl ze nog steeds een beetje vochtig zijn. Hang de items op, strijk ze glad met je handen en laat ze drogen.

Lagere energiekosten van de droger

Een wasdroger is goed voor ongeveer twaalf procent van uw jaarlijkse kosten voor huisbezit. Leer hoe u een droger efficiënt kunt gebruiken en de jaarlijkse energiekosten kunt verlagen.

Onderzoek of u kiest voor een aardgasdroger versus een elektrische droger. De bedrijfskosten van een wasdroger met aardgas zijn bijna altijd lager dan bij een elektrische wasdroger. De drogers kosten iets meer en vereisen een professionele installatie, zodat de bedrijfskosten tegen elkaar moeten worden afgewogen.

2015 bracht de eerste Energy Star-wasdroger op de markt. Bijna elke droger (low-end tot fancy) kost in vele jaren hetzelfde bedrag. Neem de tijd om de nieuwste aanbiedingen te onderzoeken wanneer u op de markt bent om een ​​droger te kopen.

Waar moet je allemaal op letten bij een wasmachine en condensdroger

Spread the love